Menu
Yksityispihat

Hyvä pihasuunnitelma ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet sekä sisältää myös pitkän tähtäimen ajattelua eri toimintojen hyödyntämisestä tulevaisuudessa (esim. mitä trampoliinin tilalle sitten, kun sitä ei enää tarvita!).  Suunnitelmassa on mietitty materiaalit rakennukseen ja ympäristöön sopivaksi ja kasvivalinnoissa on koko kasvukauden jatkumo niin alkukevään kukinnasta aina syysväreihin. Hyvän suunnitelman avulla saadaan pihasta toimiva ja viihtyisä, jota on helppo hoitaa.

GreenDreams-tilaa-pihaopas-tausta

”Suunnitteluprosessi sujui mutkattomasti. Minna osasi lukea ajatukseni ja mieltymykset pihan suhteen enemmän kuin täydellisesti.”

Karoliina Salminen

Palvelut
kyna
Pihasuunnittelu

Toimintavuosien aikana on suunniteltu yli 600 yksityispihaa. Jokaiseen on saatu asiakkaiden toiveiden ja tontin olosuhteiden vaatimusten mukainen onnistunut kokonaisuus. Pyydä tarjous suunnittelusta tai varaa tarjouspyyntökäynti.

kasi
Neuvontakäynti

Pihalle pitäisi tehdä jotain, mutta pihasuunnitelma tuntuu vähän liian isolta kokonaisuudelta. Ratkaisuna voisi toimia pihasuunittelijan tekemä pihakäynti. Eli tilaapa neuvontakäynti! Voit tehdä sen näppärästi varauskalenterini avulla.

Referenssejä
etupiha1-1030x645 (1)
Uusi omakotipiha 1

Lähtökohtana tässä suunnitelmassa oli perheen erityistarpeet pihan rakenteissa sekä pihan helppohoitoisuus. Kasvivalinnoissa suosittiin maanpeitekasveja ja väreissä toistuu perheen äidin lempiväri punainen

”Olemme erittäin tyytyväisiä pihaamme! Korkeuserot toivat haastetta uuden kotimme pihaan, mutta Minnalta tuli hienoja oivalluksia, jotta pihastamme tuli toimiva myös erityislastemme kannalta. Piha on parin vuoden asumisen jälkeenkin juuri sellainen kuin toivoimme ja myös melko helppohoitoinen, mikä oli yksi tärkeä suunnittelukriteeri.

Myös pihasuunnitelman toteuttaminen oli helppoa yksityiskohtaisten suunnitelmien ansiosta ja saamiamme urakkatarjouksia oli helppo vertailla keskenään. Lisäksi Minnan kanssa oli tosi mukavaa työskennellä koska hän on ammattitaitonsa lisäksi helposti lähestyttävä, positiivinen ihminen!”

Tiina Reunanen

Uusi omakotipiha 2

Romanttinen puutalo sai ympärilleen runsaan kasvillisuuden ja upean kivipintaisen terassialueen. Kaarevat muodot pihalueella pehmentävät suoraviivaisia kiveyksiä ja neliskanttista terassialuetta.

DSC_0221-1030x691
Kroliina Salminen_2
Vanhan rivitalopihan kasvojenkohotus

Asunnon uudet omistajat toivoivat pihalleen vehreyttä ja samalla helppohoitoisuutta. Etupihan vaikeasti hoidettava nurmialue poistettiin kokonaan ja tilalle suunniteltiin muurikivillä korotettu istutusalue, jonka kruunaa kaunis rungollinen suklaakirsikka. Takapihan peittävä pihalaja-angervoaita korvattiin perennaistutuksella.

”Suunnitteluprosessi sujui mutkattomasti. Minna osasi lukea ajatukseni ja mieltymykset pihan suhteen enemmän kuin täydellisesti. Ensimmäisen suunnittelukerran jälkeen jäin nimittäin pohtimaan saiko Minna mitään irti ajatuksistani. Suunnitelman saatuani, en voinut uskoa, miten täydellisesti hän oli osannut löytää asiat, joita halusin pihalle. Lisäksi itse suunnitelma on erittäin selkeä, tarkka ja se on samalla myös mieletön tietopankki, joten toteutus onnistui sitä myöten erittäin hyvin ja vaivattomasti. Minna on huipputyyppi ja rautainen ammattilainen, jonka puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa milloin vain! Niin ja pihamme on täydellinen juuri meille, kiitos siitä Minnalle!”

Karoliina Salminen

Tehdään yhdessä viherunelmastasi totta!