Muut julkiset kohteet | GreenDreams Oy
Menu
puisto
Muut julkiset kohteet

Teen pihasuunnittelua kunnille, yrityksille, rakennusliikkeille, arkkitehtitoimistoille ja taloyhtiöille.

thin-0797_flowers_plant
thin-0797_flowers_plant
Yritykset

Kun asiakas ajaa yrityksenne piha-alueelle, mikä näkymä häntä on vastassa? Viiihtyisä viherympäristö vai kaaos? Ensivaikutelma yrityksestänne on tärkeä jo siinä vaiheessa, kun asiakas ajaa pihalle. Yritysten piha-alueita voidaan kohtentaa pienilläkin muutoksilla tai rakentaa kokonaan uusiksi niin, että niitä voidaan käyttää kesäisin vaikkapa asiakastilaisuuksiin.

thin-0773_flower
thin-0773_flower
Hoivakotipihat

Hoivakoti on asukkaidensa loppuelämän koti. Piha-alueella on suuri merkitys asukkaiden viihtyvyyteen. Ympäristö vaikuttaa tutkitusti hyvinvointiin – eikö siis tehtäisi näiden tilojen viheralueista viihtyisiä ja terapeuttisia kokonaisuuksia niissä asuville!

Hoivatiloja on hyvinkin erilaisia. On palveluasuntoja sekä hoivakoteja vanhuksille ja erityisryhmille sekä sairaalat. Jokaiselle tilalle on yhteistä se, että niiden ympäristön tulisi olla terapeuttinen ja elvyttävä. Piha-alueiden avulla hoivakotien ja palveluasuntojen asukkaat voivat kokea aistillisia kokemuksia erilaisten äänien, tuoksujen, värien ja makujen avulla. Piha-alueet voidaan rakentaa erilaisia tiloja sisältäviksi, esteettömiksi kokonaisuuksiksi. Kysy lisää!

Hoivatilojen suunnittelun pohjalla on ajatus siitä, minkälaisen loppuelämän kotipihan haluaisin itselleni. Haluaisinko tuijottaa ikkunasta tasaista nurmialuetta, asfalttia ja metalliaitaa? Vai haluaisinko piha-alueen, jonka vihreät elementit tarjoavat kokemuksia kaikille aisteille? Terapeuttinen puutarha on se mihin suunnittelullani pyrin. Ikäpolvet, jotka nyt asuvat palvelu- ja hoivakodeissa ovat sitä sukupolvea, jotka ovat hoitaneet pihojaan suurella rakkaudella – piha on myös tuottanut ruokaa perheelle. Miksi siis emme tarjoaisi tätä mahdollisuutta myös näiden ihmisten loppuelämän kodeissa?

ylitornion hoivakotipiha
Ylitornion hoivakotipiha

Tehdään yhdessä viherunelmastasi totta!