Menu

GreenDreams www-sivujen käyttöehdot

GreenDreams Oy (Y-tunnus 2099673-0) ylläpitää näitä sivuja ja niillä olevaa sisältöä GreenDreamssin asiakkaita ja yleisöä varten ja sallii niiden käytön ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Sivuilla oleva tieto pyritään pitämään mahdollisimman oikeana, mutta virheitä voi toki seassa olla. Ohjeet ja oppaat ovat yleisellä tasolla eivätkä voi ottaa huomioon kohteiden yksittäisiä piirteitä eivätkä korvaa ammattilaisen tarjoamia palveluita.

Päivitämme sisältöä tarpeen mukaan. Sivuilla voi olla linkkejä jonkun toisen sivuille ja heillä on omat ehtonsa.

Sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Näitä sivuja saa katsella ja niistä saa tallentaa sekä tulostaa osia käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Jos haluat muuten kopioida, linkittää tai jaella aineistoa, pyydä GreenDreamssiltä etukäteen lupa.  Sivuilta tallennetussa materiaalissa olevia omistusoikeutta ilmaisevia merkintöjä ei saa muuttaa tai poistaa.

Käytämme sivuillamme evästeitä ja keräämme sivuston käytöstä teknisiä tietoja kuten esimerkiksi käyttäjän laitteen ip-osoitteen, selaimen tyypin ja version, mistä sivustolta saavut sivullemme. Näiden tietojen avulla lasketaan sivujen vierailumääriä, keskimääräistä vierailun pituutta,  selailtuja sivuja ja muuta teknistä tietoa. Käytämme tietoja myös valvoaksemme sivujen käyttöä ja kehittääksemme sivustoa. Lisäksi keräämme kohdennettua markkinointia varten tietoa sivulatauksista ja –hauista, mukaan lukien sivulla vierailevien mahdolliset kiinnostuksen kohteet ja demografiset tiedot.

Ladatessasi sivuiltamme oppaita annat meille henkilötietosi ja luvan käyttää yhteystietoja markkinointiin.  Sinua koskevat henkilötiedot talletetaan markkinointirekisteriimme jonka tietosuojaseloste löytyy täältä.

Käytämme Microsoftin Office 365 palveluja, Googlen web-analytiikkatyökaluja ja ActiveCampaign sähköpostimarkkinointityökalua. ActiveCampaign työkaluun kerätyt käyttötiedot sijaitsevat Yhdysvalloissa olevalla palvelimella.

Nämä sivut jaellaan GreenDreamssin toimesta Suomessa ja ehtoihin sovelletaan Suomen lakeja.

Käyttämällä näitä sivuja hyväksyt nämä käyttöehdot ja keräämiemme tietojen käytön kuvatulla tavalla ja sitoudut noudattamaan soveltuvia lakeja sekä muita säännöksiä.