Menu
GreenDreams Oy

GreenDreams on ympäristö- ja pihasuunnittelutoimisto, joka on toiminut Oulussa v.2007 lähtien. Suunnittelutyössä sydäntäni lähellä on puutarhan ekologisuus ja sekä asiakaslähtöisyys, jonka kautta pystyn luomaan viheralueita, joissa asiakkaani viihtyvät. Tärkeänä pidän myös sitä, että piha on suunniteltu rakennusten arkkitehtuuria ja ympäristöä kunnioittaen. Hyvin suunniteltu ja toimiva piha on järkevä investointi.

tuttu2
logo_maisemasuunnittelijat
LK_valkoinen_rgb

Minna Hänninen

Hei, olen Minna Hänninen, GreenDreamsin perustaja ja yrittäjä vuodesta 2007 alkaen. Koulutukseltani olen suunnitteluhortonomi (AMK) ja viherrakentamisen puutarhuri. Mukavaa, että olet löytänyt tiesi kotisivuilleni!

Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme aikuista lasta ja kaksi koiraa. Vapaa-aikani kuluu lähinnä koirien ja pihan parissa puuhaillen sekä lukien. Harrastukseksi voi varmaan laskea myös vanhan puutalomme ”pienet pintaremontit”. Kaiken tämän ohessa haaveilen siitä, että olisi enemmän mahdollisuuksia matkustella. Se olisi mieluinen harrastus!

GreenDreams-6.web
GreenDreams-8.web

Plakkarissa yli 700 pihasuunnitelmaa

Työssäni toimin pääasiassa Oulun alueella ja ympäristökunnissa, mutta sähköinen suunnittelu onnistuu ympäri Suomen tai vaikka yli maan rajojen. Olen suunnitellut toimintavuosieni aikana yli 600 omakotipihaa, as oy -pihoja, julkisia suunnittelukohteita sekä leikki- ja lähiliikunta-alueita. Lisäksi olen toiminut tuntiopettajana OAMK maisemasuunnittelun koulutusohjelmassa sekä lähialueiden kansalaisopistoissa.

Vuonna 2015 minulle myönnettiin Oulun Yrittäjien Vuoden Yksinyrittäjä -palkinto. Palkinnon myöntänyt asiantuntijaraati totesi perusteluissaan, että yrittäjänä olen osaamiseen ja laatuun panostamalla menestynyt hyvin alalla, jossa on kova kilpailu ja lyhyt sesonki. Lisäksi perusteluissa kiitettiin tekemääni työtä alan tunnettavuuden parantamiseksi. Myös yrityksen avoin toimintakulttuuri herätti luottamusta.

Korkea laatuvaatimus

Toiminnalleni on ominaista korkea laatuvaatimus, tinkimätön asiakaspalvelu sekä suunnaton rakkaus suunnittelutyöhön, luontoon ja kasveihin. Työn laadun takaa kymmenien vuosien puutarhaharrastus sekä jatkuva kouluttautuminen. Näin pystyn tarjoamaan asiakkailleni viimeisintä tietoa puutarha-alan trendeistä ja uutuuksista. Suunnittelutyössäni sydäntä lähellä on ekologisuus puutarhassa ja sen lisäksi haluan tuottaa tiloja, joissa asiakkaani viihtyvät ja voivat rentoutua. Asiakkailtani olen saanut hyvää palautetta sekä tuotteista että palveluista.

Tehdään yhdessä viherunelmistasi totta!

GreenDreams-4.web

Yhteistyössä

GreenDreams-yhteistyossa_0008_alenius
cropped-arktiimi_609x321px
Kuva1
GreenDreams-yhteistyossa_0006_opr-logo
GreenDreams-yhteistyossa_0005_oulujoki
GreenDreams-yhteistyossa_0004_rakennusrautio
GreenDreams-yhteistyossa_0003_sarkan
GreenDreams-yhteistyossa_0002_sisustusvisione
GreenDreams-yhteistyossa_0001_vasarahai_vihrea_iso
GreenDreams-yhteistyossa_0000_vihertyöniskanen-e1487662787932
cropped-arktiimi_609x321px

”Kaipasin yhteistyökumppanikseni suunnittelijaa, joka ymmärtäisi puolesta sanasta missä mennään ja mitä apua kaipaan. Minnasta sellaisen löysin.

Minna tietää, mistä puhutaan silloin, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta pihasuunnittelusta. Kokonaisuus on tärkeää. Suunnittelijan täytyy kuunnella asiakasta, mutta uskaltaa tuoda esille ammattitaitoisesti myös oma näkemyksensä silloin, kun ollaan menossa lopputuloksen kannalta väärään suuntaan.”

Arja Niemelä
yrittäjä, arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Arktiimi Oy

Tehdään yhdessä viherunelmastasi totta!