Viherunelma alaku | GreenDreams Oy
Menu
Viherunelma ALAKU

Pihan tilankäyttösuunnitelma

Viherunelma ALAKU on oikea valinta sinulle, joka olet intohimoinen puutarhaharrastaja ja tunnet olosi kotoisaksi materiaali- ja kalustevaihtoehtojen maailmassa! Tykkäät touhuta ja tehdä itse, mutta haluat kuitenkin ammattilaisen apua pihan eri toimintojen sijoitteluun.


Tilankäyttösuunnitelmassa ideoin kanssasi pihan yleisilmeen ja muodon ja sijoitan paikoilleen tarvekartoituksessa esiin tulleet toiminnot. Suunnitelmakuvasta löydät paikat niin pihasta nautiskeluun kuin välttämättömien toimintojen sijoitteluun (polkupyörät, jätekatos, valaisimet jne.). Pakettiin kuuluu yleistason työselostus, mutta siinä ei kuitenkaan ole suunnitelmaa yksittäisistä kasviryhmistä tai kasveista – vain alueet yleisellä tasolla (korkeat perennakasvit, matalat perennakasvit, pensaat jne.) eikä pintamateriaaleista.


Viherunelma ALAKU on piirretty mittakaavaan eli viherpeukalon omaavana omatoimirakentajana pystyt toteuttamaan pihasi jo tämän avulla. Viherrakentaja ei kuitenkaan pysty tämän avulla antamaan tarkkaa tarjousta pihan rakentamisesta, mutta pohjatöiden teko onnistuu mittakaavaan tehdyn luonnossuunnitelman avulla.


Tilankäyttösuunnitelmaan sisältyy:


• aloituspalaveri, jossa tehdään tarvekartoitus eli mitä haluat pihallesi
• luonnossuunnitelma – tarvittaessa yksi (1) muutoskierros
• lopullinen tilankäyttösuunnitelma
• työohjeet pihan rakentamiseen ja hoitoon
• suunnitelmadokumentit pdf-muodossa

Valmis Viherunelma ALAKU lähetetään sinulle sähköpostitse.

Hinnat alkaen:

MiniPiha
alle 600 m2

PieniPiha
alle 1100 m2

MediPiha
alle 1800 m2

MaxiPiha
alle 2500 m2

ALAKU

960 €

1280 €

1600 €

1920 €

Hinnat koskevat uudisrakennettavia tasamaatontteja. Rinnepihan suunnittelulisä on +20%.
Vanhoille remontoitaville pihoille ja yli 2500 m2 tonteille tehdään aina yksilöity tarjous. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%